Praktisch en ruimtebesparend: Waarom toilettassen handig zijn voor op reis

Praktisch en ruimtebesparend: Waarom toilettassen handig zijn voor op reis 

Inhoudsopgave

Ga je geregeld op reis, bijvoorbeeld voor je werk of omdat je gewoon graag nieuwe plaatsen leert kennen? Dan wil je natuurlijk zo makkelijk mogelijk kunnen reizen, het liefst met zo min mogelijk bagage. Dat is soms best lastig, want er zijn een hoop spullen die je wel gewoon bij je moet hebben. Gelukkig zijn er manieren om ruimte in je tas te besparen, zodat je toch meer mee kunt nemen dan je denkt in slechts één tas. De beste tip die we je kunnen geven is een toilettas meenemen. In dit artikel vertellen we je over de voordelen van een toilettas voor op reis!

Een toilettas van je bedrijf 

Reizen jouw werknemers veel voor hun werk of reis jij regelmatig voor je eigen bedrijf? Dan is het leuk om een toilettas te laten bedrukken, bijvoorbeeld met je logo of bedrijfsnaam. Zo heb je niet alleen een handig hulpmiddel om je spullen in op te bergen als je op reis gaat, maar kun je stiekem ook nog reclame maken voor jouw organisatie. Ga je een toilettas bedrukken, laat dit dan wel doen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, zodat je verzekerd bent van een hoge kwaliteit opdruk. 

De voordelen van een toilettas op reis 

Een toilettas mee op reis nemen bied je een hoop voordelen. Ten eerste heb je natuurlijk een plek om al je toiletspullen bij elkaar op te bergen, zodat je deze niet los in je tas hoeft te doen, waardoor deze minder snel vol lijkt te zitten. Dat scheelt een hoop gedoe en je kunt je spullen ook makkelijker vinden, in plaats van dat je heel je rugzak of tas moet doorzoeken naar je tandenborstel. Daarnaast kun je reis toilettassen vaak ophangen, zodat ze niet nat worden omdat je ze op de wastafel moet leggen. Sommige toilettassen bieden ook de mogelijkheid om ze uit te rollen als je ze ophangt, zodat je je spullen nog makkelijker kunt vinden. Deze tassen beschikken ook over enorm veel vakjes, zodat jij jouw toiletspullen goed kunt sorteren. Slik je bijvoorbeeld medicijnen of zijn er andere artikelen die je veel gebruikt? Dan kun je die in het eerste vakje stoppen zodat je er makkelijk bij kunt!

Het inpakken van je toilettas 

Neem jij jouw toilettas mee het vliegtuig in als handbagage, houd dan wel goed rekening met de regels die de vliegmaatschappij hanteert, bijvoorbeeld op het gebied van vloeistoffen. Je hebt speciale doorzichtige toilettassen, waarmee je sneller door de douane kunt. Je hoeft de tas dan immers niet helemaal leeg te halen om te laten zien wat erin zit. Wil je meer vloeistoffen meenemen dan in de handbagage toegestaan is? Kies er dan toch liever voor om deze in de ruimbagage te doen.