Zo kies je jouw budget refurbished iPhone

Zo kies je jouw budget refurbished iPhone

Inhoudsopgave

Je hebt vele voordelen als je kiest voor een refurbished iPhone, waaronder de prijs. Maar waar moet je opletten en hoe maak je de juiste keuze? Wij helpen je daar graag mee!

Duurzaam en goedkoop

Een refurbished iPhone is goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel. Dit betekent dat je tientallen tot honderden euro’s kunt besparen. Met deze extra euro’s kun je een leuk dagje uit of sparen. Daarnaast is een refurbished iPhone beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished iPhone dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. CO2-uitstoot is één van de boosdoeners als het gaat om klimaatverandering. We merken dat er steeds vaker extreme weersomstandigheden ontstaan en de opwarming van de aarde steeds extremer wordt. Dit zien we ook terug in de Noord- en Zuidpool. Door de CO2-uitstoot te verminderen, zorgen we samen voor een groenere toekomst! 

De diverse product condities

Vind je het belangrijk om een iPhone aan te schaffen die zo goed is als nieuw of vind je het niet erg om een aantal gebruikssporen te zien? Je hebt iPhones in diverse condities en daarom is het altijd handig om te weten waar je uit kunt kiezen. Bij Refurbished.nl heb je de keuze in verschillende product condities. Ben je op zoek naar een iPhone die zo goed is als nieuw, waarbij er geen zichtbare tot zeer lichte sporen te zien zijn, dan is een A-grade perfect voor jou. Is een licht gebruikt iPhone geen probleem voor jou? Kies dan voor de B-grade. Een B-grade heeft geen tot enkele lichte gebruikssporen op het beeldscherm en lichte zichtbare gebruikssporen op de behuizing. Wil je de goedkoopste iPhone en is de staat van de buitenkant niet belangrijk voor je? Dan is een C-grade ideaal voor jou. Een C-grade heeft meerdere duidelijke diepere gebruikssporen op het beeldscherm en meerdere duidelijke diepere gebruikssporen op de behuizing. Eén ding is zeker, een refurbished iPhone is altijd 100% functioneel. Ben je op zoek naar een iPhone 12, omdat deze iPhone een dubbele 12MP camera heeft en zit je vast aan een budget? Kies dan voor een refurbished versie. Je bent niet alleen goedkoper uit, maar je helpt het milieu ook een handje mee. Zo is er een refurbished iPhone voor iedere portemonnee.

Refurbished webshop

Een officiële refurbished webshop die elektronische producten verkoopt, controleert altijd al haar producten voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Bij diverse refurbished webshop krijg je ook garantie op je aankoop. Bij Refurbished.nl krijg je altijd 3 jaar garantie. Daarnaast kun je altijd terecht bij de klantenservice. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een goed werkend product en kun je jarenlang genieten van jouw refurbished iPhone.