Tips voor tassen opbergen in de hal

Tips voor tassen opbergen in de hal

Inhoudsopgave

Je bent zeker niet de enige die tassen zal opbergen in de hal. Maar de hal is het eerste wat mensen zien als ze in je huis binnenkomen. Daarom wil je natuurlijk voorkomen dat deze vol rommel ligt. Maar het is een kleine ruimte; daardoor blijft het lastig om deze opgeruimd te houden. En één van de grootste boosdoeners zijn rondslingerende tassen in de hal. Maar ja, het blijft een logische plek om je tas op te bergen. Dus hoe houd je het netjes? Drie tips voor tassen opbergen in de hal.

Kies welke tassen je wilt opbergen in de hal

Niet alle tassen die je bezit gebruik je regelmatig. Die duffle bag voor weekendjes weg is ontzettend handig, maar heb je lang niet zo vaak nodig als de boodschappentassen die je iedere week gebruikt. Kijk dus goed welke tassen je het meest gebruikt en welke je niet per sé in de hal hoeft te bewaren. Dat scheelt al heel veel in de hoeveelheid ruimte die je daadwerkelijk nodig hebt. Alleen de tassen die je daadwerkelijk nodig hebt kun je dan opbergen in de hal.

Tassen opbergen in een kast in de hal

Voor een strak ogend interieur kun je het beste kiezen voor een opbergkast. Je geef jezelf extra ruimte door de hoogte in te gaan en onttrekt tegelijkertijd alles wat rommelig lijkt aan het zicht. Als je van een simpele, moderne look houdt is dit de ideale keuze. Door voor een kast te kiezen waar ook een hanggedeelte in zit creëer je ook direct ruimte voor andere dingen die je het liefst in de hal bewaart, zoals jassen, sjaals, en handschoenen. Met een leuke plant of een fotolijstje er bovenop voeg je ook gelijk een decoratief element toe, maar houd je de uitstraling simpel.

Gebruik haken voor het opbergen van tassen in de hal

In plaats van ze te verbergen kun je er ook een statement piece van maken. Gebruik stevige haken voor het ophangen van tassen (en jassen) en laat ze aan iedereen zien. Vooral als je veel leuke tassen hebt die je graag aan anderen laat zien is dit een goede manier van opbergen. Combineer het met leuke decoratieve elementen zoals fotolijstjes en je drukt helemaal je eigen stempel op de ruimte. En als je iets anders wilt kun je in een handomdraai de hele muur aanpassen. Zo wordt tassen opbergen in de hal niet alleen makkelijk, maar vooral ook leuk!